top of page
adorable-1866531_1920.jpg

BENEFICIS DE TENIR UN GOS A CASA

Tenir un gos a casa pot aportar diferents beneficis ja que, a part de tenir un millor amic per sempre o fer exercici sortint a passejar, també pot millorar la salut mental i física de cada persona. Els gossos aporten felicitat, companyia i afecte però, quins són els altres beneficis que ens aporten?

rottweiler-1785760_1920.jpg

CADELLS I CRIES

Donar la benvinguda a un gos o gossa és molt emocionant, però s’ha de tenir clar que requereix temps i dedicació per tal d’adaptar-se a la nova situació i a la teva manera de fer. Seguidament et proporcionem alguns consells o aspectes que cal tenir en compte.

dog-1194083_1920.jpg

BENVINGUDA A UN GOS ADULT

Donar la benvinguda a un gos o gossa és molt emocionant, però s’ha de tenir clar que requereix temps i dedicació per tal d’adaptar-se a la nova situació i a la teva manera de fer. Un gos adult té un passat, un recull de records que porta dins seu i que possiblement exterioritzi en alguna ocasió. Seguidament et proporcionem alguns consells o aspectes que cal tenir en compte.

man-3687274_1920.jpg

EL PASSEIG

Els animals necessiten sortir per fer les seves necessitats bàsiques, per potenciar el seu olfacte i per esbargir-se. Igual que les persones, necessiten respirar aire lliure per tal de no sentir-se atrapat. Així doncs, és molt important poder treure a passejar el nostre gos o gossa quan sigui necessari.

ensinistrament bàsic.jpg

ENSINISTRAMENT

Per anar educant el nostre pelut i fent-lo créixer de manera educada s’ha de fer un treball previ que requereix paciència i temps de dedicació.

dog-644111_1920.jpg

ACTIVITATS FÍSIQUES I PSÍQUIQUES PER FER AMB ELS GOSSOS

Els animals necessiten treure adrenalina, alliberar estrès, fer esport, cansar-se i estar satisfet de si mateix. Si hi ha avorriment, hi ha més possibilitats de malifetes, però si hi ha entreteniment s’estimula una sèrie d’aspectes que activen la felicitat del gos o gossa i alhora els proporciona una sensació de calma i pau posteriorment.

bottom of page