top of page

QUI SOM

Som un grup de voluntaris i voluntàries que des de l'any 2016 ens encarreguem de la cura i del benestar dels gossos en el nucli de Sant Hilari Sacalm.

Tot i les subvencions de l'Ajuntament de Sant Hilari Sacalm, també comptem amb l'ajuda d'altres Associacions i negocis del poble. A més a més, amb el nostre equip de voluntaris i voluntàries treballem per un assolir un objectiu comú: tirar endavant la protectora i intentar donar als nostres peluts la vida que mereixen.

Cuidar els animals no és només treure'ls a passejar i donar-los de menjar. Necessiten companyia, jugar,  a vegades medicaments, una estabilitat física i emocional, i sobretot, sentir que tenen un territori propi. Però el més important per a ells és sentir que formen part d'una família que els estimen.

Els motius principals pels quals un gos pot arribar a les nostres mans pot ser per diversos motius; des de trobar-se perdut, haver estat abandonat per la seva família o, fins i tot, haver estat requisat per maltractament o per detectar un mal ús de l'animal.

OBJECTIU

El nostre objectiu principal és que cada pelut/peluda trobi una família amb ganes d'adoptar-lo, cuidar-lo i estimar-lo, i que el temps que passin a la nostra protectora sigui el mínim possible.

MISSIÓ, VISIÓ I VALORS

Ancla 1
  • MISSIÓ​: la nostra missió és acollir a animals en situació de desemparament, maltractament i/o abandonament i proporcionar-los refugi i millors condicions el temps necessari fins que trobin una llar definitiva on siguin cuidats i estimats. 

  • VISIÓ: defensem els drets dels animals, la tinença responsable, el tracte positiu d'aquests i lluitem perquè la societat sigui conscient dels problemes que ens afecten a tots i totes.

  • VALORS: els valors que més ens representen són els següents:

  1. Proximitat​: oferim un tracte des del respecte, la confiança i la comprensió.

  2. Adopcions responsables: vetllem per poder trobar una llar a cada gos on sigui feliç i estar ben cuidat.

  3. Justícia: donem veu als nostres gossos perquè ells no poden. Lluitem pels seus drets, la seva dignitat i les seves necessitats.

  4. Treball en equip: treballem conjuntament per garantir el millor benestar dels nostres peluts.

bottom of page