top of page

AVÍS LEGAL

L’Associació AMICS DELS ANIMALS HILARIENCS, a partir d’ara RESPONSABLE del lloc web, posa a disposició dels usuaris i usuàries el present document, amb el qual pretén donar compliment a les obligacions disposades en la Llei 34/2002, de l’11 de juliol, de serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSICE), BOE Nº 166, així com informar a tots els usuaris del lloc web respecte a quines són les condicions d’ús. A més a més, l’associació Amics dels animals hilariencs es reserva el dret de modificar qualsevol tipus d’informació de la web sense preavisar a l’usuari/a.

 

Tota persona que accedeixi a aquest lloc web assumeix el paper d’usuari/a, i es compromet a l’observança i compliment rigorós de les disposicions aquí disposades, així com a qualsevol altra disposició legal fora d’aplicació.

 

 

1. DADES IDENTIFICATIVES

 • Nom de domini: https://www.bubbubs.cat/

 • Associació: Amics dels animals hilariencs

 • Nom comercial: Protectora Bub Bub’s Sant Hilari Sacalm

 • NIF: G5524042

 • Registre nucli zoològic: G/2020/003

 • Telèfon: +34 666 95 73 01

 • Domicili social: C/Verge de Montserrat

 • Correu electrònic: amicsdelsanimalshilariencs@gmail.com

 

2. DRETS DE PROPIETAT

El lloc web, incloent a títol enunciatiu però no limitatiu la seva programació, edició, compilació i altres elements necessaris per al seu funcionament, els dissenys, logotips, text i / o gràfics, són propietat del RESPONSABLE o, si és el cas, disposa de llicència o autorització expressa per part dels autors. Tots els continguts del lloc web es troben degudament protegits per la normativa de propietat intel·lectual i industrial, així com inscrits en els registres públics corresponents.

Independentment de la finalitat per a la qual fossin destinats, la reproducció total o parcial, ús, explotació, distribució i comercialització, requereix en tot cas de l’autorització escrita prèvia per part del RESPONSABLE. Qualsevol ús no autoritzat prèviament es considera un incompliment greu dels drets de propietat intel·lectual o industrial de l’autor.

Per realitzar qualsevol tipus d’observació respecte a possibles incompliments dels drets de propietat intel·lectual o industrial, així com sobre qualsevol dels continguts del lloc web, pot fer-ho a través del correu electrònic: 

amicsdelsanimalshilariencs@gmail.com

 

3. ACCÉS I UTILITZACIÓ DE LA WEB

L’accés al nostre lloc web i la utilització d’aquest és totalment gratuït i no exigeix cap tipus de registre sempre i quan l’usuari/a no vulgui contactar amb nosaltres, ja que haurà d'emplenar un formulari on se li demanaran les dades següents:

 • Nom

 • Cognom

 • Telèfon

 • Correu Electrònic

Tot i això, les dades es respectaran segons el document de política de privacitat i es durà un control per evitar un mal ús d’aquestes.

4. CONTINGUTS DE LA WEB

L’idioma predeterminat del nostre lloc web serà el català i no ens fem responsables si l’usuari/a no entén ni comprèn el contingut.

L'associació Amics dels animals hilariencs té el dret de canviar informació i contingut de la pàgina web sense un preavís i sense justificar-se. Tampoc es responsabilitza de les conseqüències que puguin rebre els usuaris i usuàries.

Es prohibeix la promoció o publicitat d’informació pròpia de terceres persones sense l’autorització del RESPONSABLE.

bottom of page